Uitgebreid 3D interieur plan

Zoek je een compleet 3D interieurontwerp of alleen een indelingsontwerp? Ik help je met een creatieve maar ook zeker een praktische indeling. Ik zorg ervoor dat je met de juiste kleuren en materialen de juiste sfeer krijgt, waarbij ik kijk naar een vloeiend lijnenspel en een goede balans en harmonie. Kortom een plek waar je je helemaal thuis voelt en dat aansluit op jouw wensen en karakter.

In een persoonlijk gesprek gaan we eerst jou wensen bespreken. Samen doorlopen we jou interieur. Wat vind je wel en niet mooi en welke sfeer wil je creëeren in huis?

Met de input en inspiratie uit het kennismakingsgesprek ga ik in mijn interieurstudio aan de slag met het uitgebreid 3d interieurplan en start ik met de indeling van de ruimte en stel ik een 2D indelingsplan op. Dit is een concreet plan met verschillende 3D tekeningen, alle afmetingen, bijhorende adviezen zoals kleurcodes, materialen, meubels, verlichting en verdere uitwerking van het maatwerk (indien gewenst kan ik ook een offerte opvragen bij een meubelmaker). 

Het complete plan wordt als een PDF document per email verstuurd, samen met een kort 3D filmpje van het ontwerp. Een kant en klaar plan dat je direct kunt gebruiken bij de besprekingen met je aannemer, klusjesman of bij het doen van je inkopen. 

Ik zal je vragen om zoveel mogelijk informatie op te sturen over de ruimte. Plattegronden, bouwtekening en foto’s. Wil je een aantal meubels laten blijven of meenemen naar je nieuwe woning? Geen probleem! Stuur de foto’s mee en ik neem het mee in het ontwerp.

– Intakegesprek bij je thuis

– Ontwerp met 3D tekeningen & filmpje

– 2D plattegrond met indelingsadvies

– Kleur- en materiaaladvies

– Meubeladvies

– Maatwerk ontwerp

– Eindpresentatie 

€695,-*

* prijs is per ruimte van 50m²

* excl. 21% BTW. Binnen een straal van 10 km is het bezoek gratis.