Interieuradvies voor je nieuwbouwwoning? Wees op tijd!

De woningmarkt blijft aantrekken. Als interieurontwerper/stylist werk ik dagelijks aan kleine opdrachten zoals het geven van advies aan huis, het voltooien van een interieurontwerp en het afronden van projecten. Ook voor uitgebreid interieuradvies, lichtplannen en styling wordt ik ingeschakeld. Dit is toepasbaar voor bestaande huizen en ook nieuwbouwwoningen. In dit blog wil ik je meer vertellen over het inhuren van een interieurontwerper/stylist voor een nieuwbouwwoning. 

Waarom vooral nieuwbouwwoningen? Ik merk namelijk dat mensen het moeilijk vinden om te bepalen hoe, waarom en wanneer je mij kan inschakelen voor hulp en ondersteuning bij de realisatie van hun toekomstige interieur. 

Hiervoor kun mij inschakelen:

  • Twijfels over kopen van de nieuwe woning (Voldoet dit huis aan onze wensen?) 
  • Het bepalen van het meerwerk. Ik krijg namelijk veel vragen over: Welke lichtpunten moet ik wel of niet verplaatsen? Waar moeten de extra stopcontacten worden geplaatst? Waar heb ik een loze leiding voor nodig? Welke keuken of badkamer moet ik wel of niet kiezen Welke specialist moet ik wanneer gaan benaderen vanwege de drukte op de woningmarkt e.d. ?
  • Interieur-, indelings- en kleuradvies
  • Indelingsplattegrond van alle kamers in de woning of een 3D tekening
  • Personal shopping voor de inrichting
  • Begeleiding van leveranciers, zoals aannemers, schilders, stukadoors, etc. –
  • Meubel- en interieurontwerp die aan jullie woonwensen voldoet.
Een nieuw huis gekocht? Neem op tijd contact met mij op!

Wat ik vaak tegenkom is dat mensen mij pas laat in het proces benaderen om mee te denken. Dat is jammer want had je mij benaderd voordat je het meer- minderwerk ging bepalen, dan had ik jouw hier ook meteen mee kunnen helpen.

De realiteit is dat veel mensen al heel snel moeten beslissen over nieuwbouwzaken, zelfs voordat de hypotheek überhaupt rond is. Het meer- minderwerk en het moeten kiezen van een keuken of badkamer brengt al snel veel druk met zich mee. Als je wilt kan ik met jou samenwerken om de diverse mogelijkheden te bekijken en aan te pakken en helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Vind je het fijn om hierna nog meer hulp te krijgen? Dan zal ik na de bevestiging van het meerwerk voor je klaarstaan om te helpen met de vervolg stappen om de woning te realiseren van jouw woonwensen.

Wat ik jullie vooral wil meegeven is wees op tijd met het inschakelen van hulp wanneer je een nieuwbouwwoning hebt gekocht en er niet uitkomt. Wanneer je mij op tijd inschakelt bespaar je niet alleen tijd maar zorgt het ook voor veel minder stress.

Twijfel je of het al handig is om mij in te schakelen? Bel mij gerust voor meer informatie!